Сватбена фотография

 

Фото заснемане на важните моменти от  Вашето тържество, фотосесия на младоженците в същия ден.  Без ограничение на кадрите, Вие ще получите вашите обработени снимки  на диск с обложка, с индивидуален дизайн и  пълноцветен печат. Online галерия, едно удобство за разглеждане на снимките от приятели и роднини. Цените за светбен фотограф, варират, според избрания пакет.

 

Също така може да поръчате фотоалбум с най хубавите моменти, изработен  с висококачествена фотохартия и твърди страници и корици.

 

Срок за получаване на фотографиите, е до 30 работни дни. Овъртайм на договореното време  40 лв / час. За ангажиране на фотограф, за вашата сватба, се заплаща аванс от 30%, а остатъка, при получаване на снимките. Ако сватбата е извън град Силистра, се заплаща транспорта.

 

 

Кръщене

Заснемане на ритуала и кратка фотосесия с обработка на всички кадри – 100лв.

Всеки допълнителен час се заплаща по 40лв.

 

 

Индивидуални семейни фотосесии извън студиото

 

Стандартна фотосесия 40 лв

 

Продължителност до 40 мин

Една локация предварително одобрена от клиента

Получавате 20 обработени кадъра на диск с индивидуална обложка.

 

 

Голяма фотосесия 60 лв

 

Продължителност до 1 час.

Една локация предварително одобрена от клиента

Получавате 30 обработени кадъра на диск с индивидуална обложка.

 

Студиини фотосесии

 

Стандартна фотосесия 40 лв

По време на фотосесията се сменят декори и различни аксесоари по Ваш избор, получавате 20 кадъра по e-mail. Просължителност до 30 мин

 

Голяма фотосесия 60 лв

По време на фотосесията се сменят декори и различни аксесоари по Ваш избор, получавате 30 кадъра по e-mail.  Продължителност до 1 час.

 

 Важно!

Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките,  принадлежат на фотографа. Снимките заснети от мен са предназначени само и единствено за лично ползване. Те не могат да бъдат използвани с комерсиална цел. Ако желаете да използвате снимките за реклама, това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате в конкурси със снимки заснети от мен, можете да го направите като използвате такива с моето лого на тях (каквито получавате винаги, независимо от ангажимента) или изрично да упоменете автора на фотографията.

 

Заснетите от мен кадри са част от моето творчество и могат да бъдат публикувани на уеб сайта ми (www.zheynov.com), както и в социалните мрежи, с цел попълване на професионалното ми портфолио и представяне на работата ми.

 

Ако желаете конфиденциалност, това следва да бъде изрично упоменато в предварителните разговори, като си запазвам правото да не приемам такива ангажименти.

 

ФОТО СТУДИО

СИЛИСТРА 7500

ул. "Петър Вичев"46

тел.: 0899706579

Copyright & copy; 2017 METODI ZHEYNOV  All Rights Reserved.